Helen Doron English je više od 30 godina vodeća svjetska institucija za učenje engleskog jezika koju pohađaju milijuni djece diljem svijeta.

Metoda se zasniva na prirodnom usvajanju jezika putem ponavljanja i pozitivnog potkrepljenja kroz igru.

Jedna od glavnih krilatica Helen Doron English organizacije jest „More than English, values for life“, što bi u slobodnom prijevodu značilo da se u Helen Doron centrima djeci ne pruža samo obrazovanje i učenje engleskog jezika, nego i određene odgojne vrijednosti.

Jedna od važnih odgojnih vrijednosti je i svijest o ekologiji i zaštiti okoliša. Tako u Helen Doron centrima djeca uče o recikliranju, uzgoju biljaka, odvajanju otpada i raznim drugim načinima čuvanja i zaštite okoliša.

U skladu s tim, ove godine su Helen Doron centri u Bosni i Hercegovini odlučiti pokrenuti akciju Nature at Play. U sklopu te akcije, djeca diljem Bosne i Hercegovine sadili su biljke i stabla, dajući time svoj doprinos oplemenjenju i zaštiti okoliša u svojim lokalnim mjestima.

Akcija sadnje biljaka u Međugorju, provedena je 29.9. u novom parku Sivrići. U sadnji je sudjelovalo 20ak djece s roditeljima.

Djeca su po završetku sadnje dobila zahvalnice za sudjelovanju u Nature at play akciji.

RSS Feed

Medjugorje-info.com uses cookies to improve functionality of website and to adjust advertising system.