Radeći za jedan sportski portal, kao vjernica nisam se mogla ne oduševiti svjedočanstvom Frane Vitajića, poznatog nogometaša, danas Cibalijinog igrača.

Razgovaralo se o tek odigranoj utakmici i on je rekao.

-Na prošloj utakmici bio sam tragičar, a danas ajmo reći u ovoj heroj. Mislim da je to sve Božja volja, i koliko mu se prepustimo da nas On vodi, bitno je potpuno pouzdanje u Boga, jer on zna što je najbolje za nas. A nama preostaje da ne očajavamo nakon nekih loših rezultata, nego da budemo uporni i vjerujemo. Da vjerujemo i radimo sve na slavu Božju!

Naravno da to nije lako, pogotovo mladima shvatiti (i sam sam bio takav), jer težimo za uspjehom i slavom, vodimo se nekim našim snovima i vizijama, nekakvim kvazi idolima, a to je sve prolazno i nije najvažnije u životu. Ako mu se prepustimo, On to upravi onako kako je to najbolje za nas!

Često viđamo igrače koji se prekriže ulazeći na teren, a jeli ga svi povedu sa sobom? Ne, padaju teške psovke na Njegov račun, što me uvijek nanovo rastužuje. Onda se pitaju: Bože gdje si? E pa dečki, otjerali ste ga sami!

RSS Feed

Osmrtnice ba

Medjugorje-info.com utilizza i cookie per migliorare la funzionalità del sito web e per regolare sistema di pubblicità.